Sportovní vybavení a potřeby, krejčovství na míru - konig.cz Sportovní vybavení a potřeby, krejčovství na míru - konig.cz
0 ks produktů za 0 ,-Kč
k pokladně

Taška pro windsurf oplachtění König-Surf Kombi Quality Maxi

Transportní obal pro troje oplachtění

König-Surf Kombi Quality Maxi

zvětšená Kombi Quality na šířku nerozebraného ráhna, ve spodní-odepínací části je polstrované uložení pro 4 stěžňě - šířka 50cm.

Obal se skládá ze dvou samostatných dílů, vstupy jsou shora a zezadu. Přední část horního dílu je opatřena šněrováním pro utažení špičky proti třepetání. Spodní část obalu je určena pro tři stěžně max. délky dílu 275 cm, kde každá polovina stěžně má svoji kapsu, aby se o sebe části nemlátily, a pomocí rozevíracích zipů je spojena s vrchní částí, určenou pro tři plachty a ráhna.

Zipy umožňují použití obou dílů odděleně.

K upevnění kompletního obalu na automobil slouží prostor mezi zipy, přitahuje se pouze spodní díl se stěžni, horní díl kde jsou uloženy plachty tak zůstává volně a nejsou přes něj vedeny popruhy - plachty jsou tím chráněny proti pomačkání.
Doporučujeme používat upínací popruhy naší výroby.

Nabízíme Vám : "ROLLY SYSTEM"
Na spodní část dílu pro stěžně Vám můžeme našít speciální úchyty pro montáž transportního podvozku ECKLA-Beach Rolly. Těmi poté připevníte složený vozík k tašce a bez velké zátěže překonáte i větší vzdálenosti mezi Vaším autem a pláží, nebo letištní halou a taxi. Tento požadavek je nutno uvést při objednávce, na hotovou tašku již nelze systém došívat.*   BARVY - nabízíme i jiné, než vidíte na obrázku

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Objednací číslo: 1423
Výrobce: König Surf
Kategorie: Obaly, tašky, vaky
Barva: Unisex | Lux Woman - šedá/růžová
Délka (cm): 275 cm
druh sportu / typ výrobku: windsurfing
Určení obalu, tašky, bagu, futrálu: Windsurfing
Hmotnost uživatele: ,281, | ,282,

Výběr varianty

max uni Taška König-Surf Kombi Quality Maxi - Unisex, 275 cm
max275p
Dostupnost: Na dotaz
5 890 ,-Kč
(vč. DPH)
max dámský Taška König-Surf Kombi Quality Maxi - Woman, 275 cm
max275d
Dostupnost: Na dotaz
5 890 ,-Kč
(vč. DPH)

Alternativní produkty