Izolační kabát - Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper 2002-2006

Neohodnoceno
Značka: Fiat

Zde si prosím nakonfigurujte Váš produkt:

Otevírací klín ve dveřích řidiče slouží k otevření dveří bez nutnosti sundání kabátu. (stejný klín u spolujezdce je standartní výbavou kabátu) ?
Okno v bočním skle řidiče je úplně odepinatelné suchým zipem, nebo lze vyklápět ven dolů ?
Okno v bočním skle spolujezdce je úplně odepinatelné suchým zipem, nebo lze vyklápět ven dolů ?
Okno v čelním skle je úplně odepinatelné suchým zipem, nebo lze vyklápět ven dolů ?
Dostupnost do 3 dnů
Možnosti doručení
Kód: 3015
11 990 Kč 9 909,09 Kč bez DPH
Izolační kabát - Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper 2002-2006
Neohodnoceno
Značka: Fiat
3015 kabat izolacni kompletni fiat peugeot citroen 2002 2006
Tip

Karoserie vozů Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper jsou téměř shodné, proto náš izolační kabát je určen pro všechna uvedená vozidla.

Popis výrobku:
Izolaci skel tvoří zpevněná POE pěna tl. 8mm na podšívce, izolaci plechu tvoří POE pěna tl. 3mm na podšívce, vzduchová komora, zvenku zrcadlová folie.
Výborné izolační vlastnosti jak proti zimě, tak proti slunci.

Výbava:
Jeden otevírací klín ve dveřích spolujezdce.

V balení:
přepravní uzavíratelný obal s držadlem
sada gum a plastových karabinek pro další fixaci kabátu

Nasazení kabátu:
Jsou dvě možnosti - nasazujeme pouze horní část, nebo nasazujeme kompletní izolační potah najednou.
Pokaždé nasazení potahu probíhá tak, že kabát vybalím z obalu, přehodím přes kabinu, lehce pootevřu dveře řidiče a na horní roh navléknu gumový roh na kabátu. Zavřu dveře, urovnám magnety po obvodu, zaháknu popruh do kliky dveří. Pak otevřu dveře spolujezdce, a zachytím kabát na této straně. 
Dveřní klín uvnitř vozu zachytím tenkými gumičkami s karabinkami ke dveřím, ke kličkám, k mřížkám atd.. a to tak, aby byl klín po zabouchnutí dveří zcela vtažen do auta a potah lícoval na sebe. Po zavření dveří ještě zapnu suchý zip a spojím tím kabát v horní části.
Dole kabát mohu připevnit stanovými kolíky do země, nebo zasypat sněhem, nebo použít zátěžovací (parkovací) kite pytlíky, naplněné pískem.

Magnety, našité po obvodu kabátu se přichytí plechové karoserie a je nutné je přicvaknout do správných pozic, aby pod kabát netáhlo. Pro jistotu je vhodné použít i přiložené gumy s plastovými háčky

Existují rozdíly, které jsou dané typem a tvarem nástavby, takže na tento typ vozu máme již několik úprav střihu. Pro úspěšnou objednávku a hlavně proto, aby kabát vašemu vozu seděl, věnujte zvýšenou pozornost následujícím řádkám:

Pozorně si prohlédněte tvar alkovny, přechodu mezi sklem a alkovnou a tvar nástavby za dveřmi, případně jej porovnejte s obrázky a zapište si, jakým písmenům Vaše karoserie odpovídá.

A - kabát musí kopírovat zaoblený tvar dveří (nástavba vychází již od dveří ven)
B – kabát může jít od horního rohu dveří kolmo dolů k zemi (hladká dodávka)
C – z karoserie vystupují blinkry na nástavcích (některé široké vozy)
D – z karoserie žádné blinkry nevystupují (úzké, blinkry v zrcátkách)
E – plechová karoserie nad hranou těsnění čelního skla pokračuje v rovině skla ještě minimálně 5 cm ( dodávky s hladkou karoserií )
F - plechová karoserie nad hranou těsnění čelního skla nepokračuje  a ihned přechází v úhlu  do alkovny, případně do výstupku u polointegrálů (alkovny, polointegrály)
G – na sloupcích po stranách čelního skla a nejsou žádné výstupky a hrana jde rovně až k alkovně
H - na sloupcích po stranách čelního skla jsou podpůrné výstupky,  odklánějí se od roviny skla a přecházejí do alkovny, nebo výstupku – přiložte prosím foto

TAKŽE když posoudíte, jaký vůz máte, vepíšete do poznámky pod objednávkou např. Fiat Ducato A,D,E,G, tak Váš kabát zhotovíme podle střihu, kde:

"Kabát bude kopírovat tvar dveří, z karoserie žádné blinkry nečouhají, plechová karoserie nad hranou těsnění čelního skla pokračuje v rovině skla ještě minimálně 5 cm a ze sloupků nevystupují žádné podpůrné výztuhy."

Pokud to umíte, nebojte se nám poslat s objednávkou klidně i pár detailních fotek přední části Vašeho vozu, vždy je pro nás lepší pak smazat nepotřebné, než se dohadovat po telefonu bez obrázků.

Co lze objednat navíc?

Nebo cokoliv jiného, naprosto atypického - záleží na Vás.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vnější izolace obytného vozu
Model vozidla: Ducato, Boxer, Jumper
Rok výroby: 2002, 2003, 2004, 2005, 2006
Značka podvozku: Citroen, Fiat, Peugeot