Termoizolační obvodová stěna Burstner na podvozku Fiat Ducato

Neohodnoceno
Značka: Bürstner
Další ukázka realizace vnitřního zateplení.

Používá se v takových obytných vozech, kde nelze pomocí přepážky oddělit kabinu úplně, protože se v ní bydlí :-) Dosáhne se tím tepelného komfortu, protože prochládající dveře a skla zůstanou za stěnou, přestane tahnout na nohy a ušetří se za topení.

Tahle konkrétní stěna je opatřena 7  úchyty Tenax, které přepážku drží na místě. Samice je upevněna na látce, samec je našroubován do interieru.Tenaxy jsme doplnili 27kusy autopatentů. Stěna je polstrovaná pěnou síly 7mm, aby byla tepelná izolace kvalitní, za strany sedaček je použita pevná podšívka v barvě dle volby zákazníka. Rozměr, barvu, sílu izolace, uchycení a další požadavky lze upravit dle akluálních potřeb zákazníka. Zobrazená přepážka byla pro Burstner na podvozku Fiat Ducato . V případě úprav se může cena lišit. Své požadavky pište do poznámky v objednávce.

Jde o zakázkovou přesnou práci, žádný "čínský" univerzál.

Objednávka se zaměřením na místě probíhá tak, že zájemce k nám do dílny zatelefonuje ( 377 262 180 ) , s mistrovou si domluví termín návštěvy, v uvedeném termínu dorazí, my se pustíme do práce a odpoledne je dílo hotové.

Možnosti doručení
Kód: 30000308
9 950 Kč 8 223,14 Kč bez DPH
Termoizolační obvodová stěna Burstner na podvozku Fiat Ducato
Neohodnoceno
Značka: Bürstner
Přepážky: Vnitřní kabina/obytná část
na dotaz | 30000308
9 950 Kč
8 223,14 Kč bez DPH

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Izolace a zateplení
Značka nástavby: Bürstner
Značka podvozku: Fiat